Vrouwen Bokslessen Almere

Nieuw! Speciale Ochtendles Boksen voor vrouwen start in februari!

Vanwege de vraag naar meer bokslessen voor vrouwen, hebben we besloten om te starten met Boxing for Ladies. Deze lessen zullen op de maandagochtend plaatsvinden van 9 tot 10 uur.

In 12 lessen leren boksen

De eerste les start 26 februari 2018, dus schrijf je snel in!

De Boxing for Ladies lessen zullen bestaan uit een gedeelte boksen en een gedeelte circuittraining. Deze lessen zullen we zo opbouwen dat je na 12 bokslessen gerust mee kan doen met een van onze bokslessen die op het rooster staan. Tijdens de Boxing for Ladies lessen wordt er niet gespard en is er ook geen bepaald niveau vereist.

De circuittraining is een training waar we fitness oefeningen op een hoog intensiteit uitvoeren, dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Circuittraining is een goede training om af te vallen en de spieruithouding te vergroten.

Het boksen en circuittraining is een perfecte combinatie om je conditie te verbeteren maar ook om je weerbaarheid en spieruithoudingsvermogen te vergroten én een betere figuur te krijgen!

Suriel Hooker zal zelf deze lessen gaan geven. Suriel is als bokser Nederlands kampioen geweest en heeft in Carré de Grote Prijs van Amsterdam gewonnen.

Gratis Bokshandschoenen

Voor maar €120 euro kun je de 12 lessen volgen, waarbij je Gratis Bokshandschoenen en Gratis Boksbandage krijgt, deze mag je natuurlijk houden. Voor vrouwen die al bokshandschoenen hebben, kost de training € 90,-.
De trainingstijden zijn maandagochtend van 9:00 tot 10:00 uur en starten 26 februari.

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Al bokshandschoenen?
JaNee

Uw bericht


Seconds Out
Bakkenzuigerstraat 7
1333HA Almere
info@secondsout.nl
0626964075

 

Boksen Vrouwen Almere