Vrouwen Bokslessen Almere

Nieuw! Boxing For Ladies: Avond- en ochtendlessen voor vrouwen

Vanwege de vraag naar meer bokslessen voor vrouwen, hebben we besloten om te starten met Boxing for Ladies. Deze lessen zullen op de maandagochtend plaatsvinden van 9 tot 10 uur en woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur. De avondlessen starten op woensdag 4 april.

Met Boxing For Ladies schaf je een 12 rittenkaart aan, waarbij je zelf kan bepalen of je de avond les of de ochtend les als training gebruikt. In onze aanbieding zitten ook gratis bokshandschoenen en bandage zodat je direct kan starten.

In 12 lessen leren boksen

De Boxing for Ladies lessen zullen bestaan uit een gedeelte boksen en een gedeelte circuittraining. Deze lessen zullen we zo opbouwen dat je na 12 bokslessen mee kan doen met een van onze bokslessen die op het rooster staan. Tijdens de Boxing for Ladies lessen wordt er niet gespard (tegen elkaar slaan) en is er ook geen bepaald niveau vereist.

De circuittraining is een training waar we fitness oefeningen op een hoog intensiteit uitvoeren, dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Circuittraining is een goede training om af te vallen en de spieruithouding te vergroten.

Boksen en circuittraining is een perfecte combinatie om je conditie te verbeteren maar ook om je weerbaarheid en spieruithoudingsvermogen te vergroten én een betere figuur te krijgen!

Suriel Hooker zal zelf deze lessen gaan geven. Suriel is als bokser Nederlands kampioen geweest en heeft in Carré de Grote Prijs van Amsterdam gewonnen.

Gratis Bokshandschoenen

Voor maar €120 euro kun je de 12 lessen volgen, waarbij je Gratis Bokshandschoenen en Gratis Boksbandage krijgt, deze mag je natuurlijk houden. Voor vrouwen die al bokshandschoenen hebben, kost de training € 90,-.
De trainingstijden zijn maandagochtend van 9:00 tot 10:00 uur en woensdagavond (de avondlessen starten 4 april) 20:30 tot 21:30.

Met bovenstaande aanbieding schaf je een rittenkaart aan van 12 lessen, waarbij je zelf kan bepalen of je de ochtendles of de avondles pakt. 

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Al bokshandschoenen?
JaNee

Uw bericht


Seconds Out
Bakkenzuigerstraat 7
1333HA Almere
info@secondsout.nl
06 18 18 71 40