Prive les

Prive Les nodig?

Train je liever alleen, of wil je graag meer persoonlijke begeleiding? Dan komt dat goed uit, want Eric Warmerdam gaat prive trainingen geven. Eric is bekend van het trainen van topsporter en K1 Wereldkampioen Remy Bonjasky en Glory Ranked #1 Daniel Ghita. Daarnaast is Eric CIOS en CrossTraining gecertificeerd en bezit door zijn jarenlange ervaring genoeg kennis om elke sporter of beginnende sporter te helpen.

Aangezien Eric door deze behaalde successen, veel vraag heeft gekregen van recreanten of andere topsporters om hen persoonlijk te begeleiden, heeft Eric besloten dit in een vorm van Prive Training aan te bieden.

 

Prive Training op een nieuw niveau635131490640417880

De trainingen die Eric geeft zijn nooit saai. Er wordt aan het begin besproken wat je specifieke doelen zijn, en hoe vaak je eventueel een prive training wilt volgen. Op basis van jouw kunnen en
wensen, gaat Eric vervolgens met je aan de slag.

Denk hierbij aan combinaties van cardio, kracht en lenigheidsoefeningen om je lichamelijke en sportieve prestaties aanzienlijk te verbeteren.

 

Combineren van sporten

Tijdens deze prive trainingen wordt er een combinatie gemaakt van een hoop verschillende sporten. Denk hierbij aan boksen/kickboksen, hardlopen, fietsen, CrossTraining, atletiek en ga zo maar door.

De trainingen zijn intensief, maar elke deelnemer traint op zijn eigen niveau.

 

Training in Almere of op locatie

De Prive trainingen zijn leuk, toegankelijk en we hebben een prachtige locatie in Almere van meer dan 800m2 omgeven door een bosrijke omgeving die we kunnen gebruiken. Willen jullie liever prive training op locatie, zoals bij jouw thuis, op kantoor of op een andere locatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

 

Vragen?

Heb je vragen over de trainingen, de mogelijkheden, tarieven of andere zaken. Helemaal geen probleem! We helpen je graag. Neem gerust en vrijblijvend contact op via de onderstaande gegevens:

Seconds Out
Bakkenzuigerstraat 7
1333 HA Almere Buiten (Flevoland)
Telefoon 06 18 18 71 40
Email: info@secondsout.nl

Informatie aanvragen


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.