Video’s

Seconds Out Videopagina

Hieronder vind je video’s die gemaakt zijn bij boksschool Seconds Out in Almere. We hebben veel aandacht besteed aan onze bokszaal. We bieden een Kick & Boxing Gym met 2 verdiepingen, zodat we iedereen van alle gemakken kunnen voorzien. Op het moment dat er beneden een groepsles bezig is, kan iedereen die dat wilt boven vrij trainen. Via onze ervaren en gecertificeerde (kick)boks instructeur, kunnen we zowel beginners als ervaren boksers en kickboksers les geven. Het maakt ook niet uit of je al wel of niet bekend bent met boksen of kickboksen.

Bekijk het YouTube kanaal van Seconds Out voor meer video’s

Boksschool Seconds Out Almere. De grootste boksschool van Flevoland

Promo filmpje van Boksschool Seconds Out Almere. Seconds Out heeft zich gespecialiseerd in boksen en kickboksen. De trainers zijn CIOS- of ALO gediplomeerd en hebben in het verleden ook de nodige wedstrijd ervaring opgedaan op het hoogste niveau.

Of je nu een complete nieuweling bent of wedstrijdvechter, bij Seconds Out krijg je alle kennis en faciliteiten die nodig zijn om je doelen te halen. Kom zo vaak je wilt en zolang je wilt!

Nieuwjaarstraining 2014 bij Boksschool Seconds Out

Elk jaar vindt de nieuwjaarstraining weer plaats bij Kick & Boxing Gym Seconds Out. Een aantal competitieve elementen werden afgelegd, waarna er vervolgens winnaars werden gepresenteerd. Na de sportieve activiteiten was het tijd voor de gezamenlijke proost om het nieuwe jaar goed in te luiden.

 

Seconds Out Nieuwjaarstraining 2013

 

(Kick)Boksen & CrossTraining bij Seconds Out

 

Seconds Out & CrossTraining Flevo Promo