Vrouwen Bokslessen Almere

Nieuw! Boxing For Ladies: Avondlessen voor vrouwen

Vanwege de vraag naar meer bokslessen voor vrouwen, hebben we besloten om te starten met Boxing for Ladies. Deze lessen vinden op de woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur plaats.

Mocht je nog geen lid zijn, dan kun je een 10 rittenkaart kopen om kennis te maken met boksen. Is 10 lessen teveel? Dan kun je ook eenmalig een proefles nemen. 

Met vrouwen lessen leren boksen

De Boxing for Ladies lessen bestaan uit een gedeelte boksen en een gedeelte circuittraining. Op deze manier word je optimaal fit en we bouwen de lessen zo op dat je op elk niveau mee kan doen met een van onze bokslessen die op het rooster staan. Tijdens de Boxing for Ladies lessen wordt er niet gespard (tegen elkaar slaan) en is er ook geen bepaald niveau vereist.

De circuittraining is een training waar we fitness oefeningen op een hoog intensiteit uitvoeren, dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Circuittraining is een goede training om af te vallen en de spieruithouding te vergroten.

Boksen en circuittraining is een perfecte combinatie om je conditie te verbeteren maar ook om je weerbaarheid en spieruithoudingsvermogen te vergroten én een betere figuur te krijgen!

Suriel Hooker zal zelf deze lessen gaan geven. Suriel is als bokser Nederlands kampioen geweest en heeft in Carré de Grote Prijs van Amsterdam gewonnen.

Gratis Bokshandschoenen bij 12 lessen

Voor maar €120 euro kun je de 12 lessen volgen, waarbij je Gratis Bokshandschoenen en Gratis Boksbandage krijgt, deze mag je natuurlijk houden. Voor vrouwen die al bokshandschoenen hebben, kost de training € 90,-.
De trainingstijden zijn woensdagavond van 20:30 tot 21:30.

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Al bokshandschoenen?
JaNee

Uw bericht


Seconds Out
Bakkenzuigerstraat 7
1333HA Almere
info@secondsout.nl
06 18 18 71 40