kickboksen almere

Kickboksen in Almere

Benieuwd of kickboksen in Almere bij Boksschool Seconds Out Almere iets voor jou is? Wij laten je graag kennismaken met deze mooie en respectvolle sport. Ons team heeft zich gespecialiseerd in boksen, kickboksen en Cross Trainingen. Je krijgt kickboksles van bokstrainers die minstens CIOS- of ALO gediplomeerd zijn en aan voldoende kickbokswedstrijden hebben meegedaan. We hebben dus een hoop ervaring in huis en kunnen jou misschien wel verder brengen dan je van jezelf verwacht.

Bij Boks & Kickboksing Gym Seconds Out trainen we graag in een veilige en professionele omgeving, daarom werken we enkel met bekwame kickboksdocenten die weten wat ze doen. Ze hebben allemaal meerdere sportdiploma’s en leveren hierdoor lessen van hoge kwaliteit.

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen gebruikt worden. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten. Het kickboksen in Japan heeft zich van harde karatestijlen uit ontwikkeld met invloeden van het Thaiboksen(Muay Thai). In Nederland is Thorn Harinck een bekend persoon die kickboksen introduceerde. Wil je nu ook kickboksen uit proberen in Almere? Of ben je juist al ervaren met kickboksen? Kom dan langs bij kickboksschool Seconds Out in Almere Buiten. Plan snel een kickboks proefles.

Wat is kickboksen?

Onze kickboksschool in Almere is voor iedereen

Kickboksen in Almere doe je om je body en mind beter met elkaar te laten connecten en de volledige controle over gave technieken te krijgen. Of je nu jong, oud, groot of klein bent, het maakt niets uit. De trainers werken samen met jou toe naar het maximale, maar het tempo mag je uiteraard helemaal zelf bepalen. Wij leren je de belangrijkste technieken en manieren om meer uithoudingsvermogen te creëren.

Uiteraard zijn onze lessen bestemd voor zowel beginners als gevorderden, maar de sparringlessen zijn enkel voor de ervaren gevorderden. Wanneer je veel ervaring hebt met boksen en je nog meer uit jezelf wilt halen heten we je van harte welkom bij deze trainingen. We verzorgen fanatieke lessen waarbij je echt uitgedaagd wordt om tot het uiterste te gaan, maar wel volledig respectvol en veilig natuurlijk. Mondbescherming is hierbij verplicht.

Kickboksen in Almere Buiten op hoog niveau

Jeugd-Kickboxen in Almere

Kickboxen is dus voor iedereen en zeker ook voor de jeugd. Voor jongeren in de leeftijd van 8 tot 16 jaar organiseren we leuke lessen die de kracht van discipline, snelheid en conditie laten blijken. We vinden het erg leuk om jongeren te laten zien hoe mooi deze sport eigenlijk is. Door op een speelse wijze te trainen laten we hen kennismaken met de gedisciplineerde sport.

Wil je graag kennismaken met de sport en wil je komen kickboksen in Almere bij ons? Plan nu een proefles in of schrijf je direct in!

Kom je ook bij ons kickboksen?

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu