Kickboksen

Kickboksen in Almere

Kick & Boxing Gym Seconds Out in Almere buiten is gespecialiseerd in bokstrainingen en kickbokstraingen. Kickboksen in de grootste Gym van Flevoland wordt gegeven door gediplomeerde en zeer ervaren trainers. Dit vinden we bij Seconds Out erg belangrijk. Jong en oud, man en vrouw, kind en volwassene moet zich op zijn of haar gemakt voelen bij elke training die hier gegeven wordt.

De kick & boxing gym is geopend voor vrije training en biedt elke avond en sommige ochtenden zware en leuke groepslessen. Bekijk onze lestijden voor meer informatie.

Kickboksen is goed!

Kickboksen biedt een conditionele work-out, is een zeer goed middel tegen stress, helpt enorm bij afvallen en geeft je lichaamshouding en zelfvertrouwen een enorme boost.  Kickboksen en boksen gebeurt bij Seconds Out Almere op een gezonde en verantwoorde manier.

Proefles kickboksen

Enthousiast geworden of wil je graag eens kennismaken met kickboksen bij Seconds Out in Almere? Kom dan langs voor een proefles kickboksen! Bekijk hier onze lestijden en openingstijden!


Wat is kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten. Het kickboksen in Japan heeft zich van harde karatestijlen uit ontwikkeld met invloeden van het thaiboksen (muay thai). In Nederland is Thom Harinck een bekend persoon die kickboksen introduceerde.

Seconds Out Kick & Boxing
Bakkenzuigerstraat 7
1333HA Almere Buiten
info@secondsout.nl
06 18 18 71 40

Informatie aanvragen


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.