Proefles (Kick)Boksen of CrossTraining

Kennismaken met Seconds Out?

Volg een proefles Boksen / Kickboksen of CrossTraining!

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met boks, kickboks of Cross Trainingen, hebben we de Seconds Out Probeertraining ontwikkeld. We doen er alles aan om het onze recreanten en competitieve sporters zo leuk mogelijk te maken. Dit willen we je graag laten proberen via een proefles.

Een proefles kost bij Seconds Out Gym helemaal niets! Het enige wat je hoeft mee te nemen is je sportkleding.

Kom gezellig langs tijdens één van onze lesssen of bel naar 06 18 18 71 40 voor meer informatie over Seconds Out.

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

“Sporten voor iedereen”

Seconds Out is voor iedereen!

Boksen en kickboksen geven wij via trainingsmethodes die voor iedereen geschikt zijn. Bij Seconds Out trainen mannen en vrouwen, jongens en meisjes, dik en dun allemaal op hun eigen niveau en manier. Het maakt niet uit hoe goed je bent. Hierdoor is onze boksschool erg toegankelijk en worden deze beoefend door vele verschillende soorten personen.

Wil je liever een keer kennis maken met onze CrossTraining les? Tijdens deze lessen krijgen de nieuwelingen de volledige aandacht, zodat er geen basis niveau is vereist. Wij helpen je met het uitvoeren van de oefeningen, het kiezen van het juiste gewicht en het stellen van doelen.

Onze trainingen zijn intensief, uitdagend, maar vooral ook leuk. Dat vinden we bij Seconds Out erg belangrijk.

Seconds Out is niet alleen gericht op de competitieve kant van het (kick)boksen. Ongeveer 95 procent van de leden is een recreatieve bokser. Die mannen en vrouwen vinden het heerlijk om hard te trainen en fit te blijven.

Menu