Over Seconds Out

Boksschool Seconds Out Almere heeft zich gespecialiseerd in boksen, kickboksen en Cross Trainingen. De bokstrainers zijn CIOS- of ALO gediplomeerd en hebben in het verleden ook de nodige (kick)bokswedstrijd ervaring opgedaan op het hoogste niveau.

Bij Boks & Kickboksing Gym Seconds Out vinden we het zeer belangrijk dat de lesgever een of meerdere sportdiploma’s heeft behaald om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Wat betekent Seconds Out?

De naam Seconds Out is een term die wordt gebruikt bij wedstrijden en betekent “helpers weg, maak je klaar voor de volgende ronde”.
Tien seconden voor het verstrijken van de 1e minuut rust tussen elke ronde geeft de tijdwaarnemer met de oproep commando “seconds out” aan dat de trainers en verzorgers uit de hoek moeten zodat de bokser zich kan klaarmaken voor de volgende ronde.
“The Seconds must leave the ring”.

KvK nummer: 54136083

Onbeperkt (kick)boksen

Of je nu een complete nieuweling bent recreant of wedstrijdvechter, bij Seconds Out krijg je alle kennis en faciliteiten die nodig zijn om je doelen te halen. Boksen en kickboksen is de perfecte manier om af te vallen, op conditie te komen, sterker te worden of gewoon om lekker in je vel te zitten. Wij helpen je graag met het halen van je doelen. Kom zo vaak trainen als je wilt en zolang je wilt. Hiervoor bieden we ruime openingstijden!

Bij Boks & Kickboksing Gym Seconds Out vinden we het zeer belangrijk dat de lesgever een of meerdere sportdiploma’s heeft behaald om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Nieuw met boksen?

Nieuw met boksen en heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen!

Voordelen van Seconds Out

Werken aan je cardio

Tijdens de trainingen doen we veel aan cardio, goed voor je conditie dus!

Stretchen

Hard trainen is leuk, maar dit doen we wel gecontroleerd. Vandaar dat we ook goed stretchen.

Sterker worden

Door de afwisseling in trainingen die we geven, word je snel sterker.

Meer spierkracht

Naast conditie lessen, werken we met CrossTraining aan meer spierkracht.

Kickboksen

Kickboksen verbetert zowel de lenigheid, als wel de kracht en conditie van het lichaam.

Boksen

Boksen is de ideale sport om te werken aan een fit lichaam, voor jong en oud, man of vrouw.

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu