Over ons

Over Seconds Out

Boksschool Seconds Out Almere heeft zich gespecialiseerd in boksen, kickboksen en Cross Trainingen. De bokstrainers zijn CIOS- of ALO gediplomeerd en hebben in het verleden ook de nodige (kick)bokswedstrijd ervaring opgedaan op het hoogste niveau. Verder is Eric Warmerdam, eigenaar van Seconds Out Gym, een zeer bekende trainer in boks- en kickbokswereld.

Bij Boks & Kickboksing Gym Seconds Out vinden we het zeer belangrijk dat de lesgever een of meerdere sportdiploma’s heeft behaald om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Benieuwd naar een impressie van onze boksschool? Kom eens lang of bekijk onderstaande video van de nieuwjaarstraining van 2017.

Onbeperkt Boksen en kickboksen!

Of je nu een complete nieuweling bent recreant of wedstrijdvechter, bij Seconds Out krijg je alle kennis en faciliteiten die nodig zijn om je doelen te halen. Boksen en kickboksen is de perfecte manier om af te vallen, op conditie te komen, sterker te worden of gewoon om lekker in je vel te zitten. Wij helpen je graag met het halen van je doelen. Kom zo vaak trainen als je wilt en zolang je wilt. Hiervoor bieden we ruime openingstijden!

Nieuw met boksen?

Nieuw met boksen en heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen?

Voordelen van Seconds Out