Boksen voor jeugd

Boksen voor de jeugd

Meld je hieronder aan voor een gratis proefles voor de jeugd:

Binnen onze boksschool bieden we ook speciale bokslessen voor kinderen en jeugd aan. Elke dag worden van 17:30 tot 18:30 bokslessen en kickbokslessen gegeven om iedereen kennis te laten maken met de bokssport. Ervaring of geen ervaring maakt niet uit! We hebben de lessen op een dusdanige manier ingedeeld, waarbij iedereen binnen zijn of haar niveau kan trainen.

De jeugd bokslessen geven we op dinsdag en donderdag van 17:30 tot 18:30. Wil je toch liever kickboksen? Dat kan! De jeugd kickbokslessen geven we maandag, woensdag en vrijdag van 17:30 tot 18:30.

Kom eens langs voor een gratis proefles!

Boksen jeugd

Je kind op een laagdrempelige manier kennis laten maken met één van de mooiste sporten die er is? En ervoor zorgen dat ze hun energie kwijt kunnen in een energieke omgeving met kinderen van eigen leeftijd? Boksen voor jeugd bij Seconds Out is hier volledig op ingericht.

Hier leert je kind omgaan met weerbaarheid, coördinatie, zelfverdediging en zelfvertrouwen in een gezellige klas. Dat alles verloopt onder begeleiding van ervaren trainers die exact weten wat de jeugd nodig heeft.

Boksen is leuk voor iedereen die zijn of haar energie kwijt moet en van bewegen houdt. Bij ons is het altijd gezellig in de groep, terwijl we wel bokslessen geven aan de jeugd op hoog niveau.

Onze trainers zijn hoog opgeleid en kennen de kneepjes van het vak, zowel op pedagogisch- als sportniveau. Techniek, respect en zelfvertrouwen staan centraal, maar wel met het oog op een interactieve- en leuke les voor de jeugd.

Waarom is boksen bij Seconds Out zo leuk?

Bij boksen voor jeugd staan de volgende punten centraal:

  • Respect voor elkaar
  • (Zelf)vertrouwen opbouwen
  • Energie kwijtraken
  • Interactie met elkaar
  • Veiligheid boven alles (geen fysiek contact)
  • Technieken leren op een speelse manier

Wij vinden het belangrijk dat we de kinderen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met het boksen. Daarom geven we altijd eerst uitleg over wat de sport precies inhoudt, welke technieken belangrijk zijn, waar je als bokser op moet letten en geven we interessante feitjes mee.

We starten de les met een warming-up en breiden uit naar een gestroomlijnde jeugd boksen-les en eindigen met wat stretchoefeningen als cool-down.

Hoe bouwen we de lessen bij jeugd boksen op?

Boksen maakt iets moois los bij kinderen

Jeugd boksen en sporten algemeen is bedoeld om kinderen samen te brengen en hen een podium te geven waar ze hun energie kwijt kunnen. Leren boksen zorgt ervoor dat kinderen niet alleen fysiek goed bezig zijn, maar ook mentaal hun grenzen verleggen.

Ondanks dat het een actieve sport is, wordt er ook veel ruimte ingebouwd voor rust en focus.

Benieuwd of jeugd boksen iets is voor je kind(eren)? Wij nemen hen tijdens een proefles graag mee op sleeptouw tijdens een interactieve, leuke en leerzame les.

Een gratis proefles inplannen voor je kind? Aanmelden kan hier!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu