Boksen voor vrouwen

Boksen voor vrouwen

Meld je hieronder aan voor een proefles

Boksen voor vrouwen wordt steeds populairder. Het is bij veel vrouwen niet het eerste waar je aan denkt als je wilt gaan sporten. Boksen wordt door vele vrouwen geassocieerd met allerlei “enge” dingen. Wij willen daar graag verandering in brengen! Boksen is zowel voor vrouwen als mannen een super goede training om gewicht te verliezen en aan je uithoudingsvermogen te werken.

Al onze lessen worden gevolgd door mannen en vrouwen van elke leeftijd. Speciaal voor dames hebben we op woensdagavond 20:30 tot 21:30 een specifieke dames boksles.

Wil je eens kennis maken met boksen? Ervaring of geen ervaring maakt niet uit bij ons! Kom eens langs voor een gratis proefles.

Waarom kiezen voor dames boksen?

Veel vrouwen twijfelen om te boksen, doordat men vaak denkt dat er bij boksen ook altijd gespard moet worden of een bepaald niveau is vereist. Niets is minder waar. Bij Seconds Out hebben we elke dag lessen die niks met sparren te maken hebben of een specifiek niveau vereisen. Op deze manier kan iedereen kennis maken met de bokssport en op een leuke manier fit worden.

Daarnaast is boksen ideaal om je buik strakker te maken en tegelijkertijd te werken aan je benen en billen! Kortom boksen is een complete vorm van lichaamsbeweging.

Wil je als dame leren boksen voor beginners? Seconds Out biedt jou de full package. Vrouwen van diverse niveauverschillen boksen bij ons en iedereen heeft zo zijn eigen doelen. Tijdens de lessen werk je optimaal aan je eigen doelen en leer je hoe je technisch moet boksen. Het is echt een complete work-out. Je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld en je leert diverse stoottechnieken. Door deze verschillende technieken gebruik je meerdere spieren en versterk je deze, het is echt een full-body sport.

Wat leer je tijdens het vrouwen boksen?

Hoe zien onze bokslessen voor vrouwen eruit?

Tijdens onze bokslessen voor vrouwen werken we aan allerlei fysieke en mentale aspecten. Het is bij uitstek de sport waarbij je volledig kunt ontspannen door je in te spannen. Een bokstraining voor vouwen wordt vaak gezien als één van de lastigste sporten om je eigen te maken, maar dat maakt het gelijk zo uitdagend.

Tijdens onze lessen vrouwen boksen word je uitgedaagd in kracht, coördinatie, lenigheid, fitheid, mentale weerbaarheid, krachten, techniek en uithoudingsvermogen. Als vrouw ben jij volledig in controle over je eigen tempo en niveau, maar tijdens de lessen word je natuurlijk tot het uiterste gedreven.

Wij leren je hoe je moet verdedigen, welke en hoe je diverse type stoten kunt uitdelen en hoe jouw houding eruit moet zien. Je ontdekt hoe je tijdens het dames boksen moet bewegen en verplaatsen en werkt natuurlijk aan een positieve mindset!

Iedereen is welkom bij Seconds Out, wij organiseren dames boksen voor iedereen die zin heeft om aan haar techniek en uithoudingsvermogen te werken. Trainen doe je hier op je eigen niveau en onze gediplomeerde bokstrainers ondersteunen jou optimaal. Boksen voor vrouwen gaat om meer dan enkel fysieke kracht, het is ook mindset. Heb jij de drive om grenzen te verleggen en meer uit jezelf te halen dan je ooit gedacht had? Dan zien we je graag bij Seconds Out!

Is dames boksen voor iedereen?

Schrijf je nu in of meld je aan voor een proefles!

Nieuwsgierig naar onze bokstraining voor vrouwen? Kom dan eens langs voor een proefles, wij laten je graag zien hoe mooi de bokssport eigenlijk is. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu