Lessen bij Seconds Out

Onze Lessen

Boksschool Seconds Out Almere heeft zich gespecialiseerd in boksen, kickboksen en Cross Trainingen. De bokstrainers zijn CIOS- of ALO gediplomeerd en hebben in het verleden ook de nodige (kick)bokswedstrijd ervaring opgedaan op het hoogste niveau.

Kickboksen biedt een conditionele work-out, is een zeer goed middel tegen stress, helpt enorm bij afvallen en geeft je lichaamshouding en zelfvertrouwen een enorme boost.  Kickboksen gebeurt bij Seconds Out Almere op een gezonde en verantwoorde manier.

Boksen


Boksen is een goede manier om stress te verminderen. Je krijgt een intense training die ook goed is voor jouw kracht.

Vergeet niet je eigen handschoenen mee te nemen!

Bij de Total Fit lessen combineren we boksen of kickboksen met CrossTraining. Tijdens deze training krijg je een optimale combinatie van oefeningen die te maken hebben met conditie, coordinatie, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Dit allemaal om je een fit lichaam te geven.

Fitness


Bedrijfsfitness is niet alleen goed voor het personeel, het zorgt er ook voor dat de interne sfeer beter wordt en de trainingen zijn goed voor teambuilding. Indien gewenst, kunnen we hier ook extra rekening mee houden tijdens de opzet van de trainingen.

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

“Sporten voor iedereen”

Menu