Kickboksen voor vrouwen

Meld je hieronder aan voor een proefles

Ben je geïnteresseerd in kickboksen voor vrouwen en wil je sporten in een stimulerende omgeving waar een fitte body & mind centraal staan? Een plek waar je optimaal kunt werken aan zelfverdediging en zelfvertrouwen? We heten je van harte welkom bij Seconds Out. De drive om fitter te worden combineer je hier met een optimale controle van body & mind. Bij Kickboksen staat namelijk niet alleen het fysieke doel centraal, je mindset is net zo belangrijk.

We leren je alle belangrijke kickboks technieken en dit alles kan gewoon op je eigen tempo. Wij zorgen voor een energieke, gezellige, veilige en respectvolle trainomgeving waar je onbezorgd kunt trainen met fanatieke sportsters.

Wil je eens kennis maken met kickboksen? Ervaring of geen ervaring maakt niet uit bij ons! Kom eens langs voor een gratis proefles.

Dames kickboksen voor gevorderden én beginners

Wij heten iedere dame van harte welkom in onze sportschool om te komen kickboksen met vrouwen. Het maakt niet uit of je een gevorderd- of beginnend kickbokster bent, wij bieden trainschema’s aan voor alle niveaus.

We kijken met gevorderden naar de nog te behalen doelen en kunnen met een personal trainingsschema hier nog meer diepgang in bieden. Met beginners ontwikkelen we een schema op maat die volledig aansluit bij je eigen tempo, body & mind. Het belangrijkste is dat jij alles leert over zelfverdediging en alles uit jezelf kan halen met ondersteuning van onze ervaren trainers.

Bij Seconds Out ga je kickboksen met meiden en vrouwen die er vol voor willen gaan, gedreven zijn en aan een optimale zelfverdediging willen werken. Want, dat is een belangrijk onderdeel van de sport. Je werkt niet alleen aan een betere conditie en mindset, je leert ontzettend veel over zelfverdediging en het in controle krijgen van lichaam en geest. Kickboksen voor vrouwen heeft een positief effect op je mindset, algehele balans en fysieke krachten.

Het positieve effect van onze kickboks lessen

Waarom kickboksen vrouwen in Almere juist bij Seconds Out?

Wil je graag kickboksen met vrouwen in Almere, maar twijfel je nog over een goede gym? Seconds Out biedt jou een volledige ondersteuning op ieder vlak. Van gepersonaliseerde trainschema’s tot persoonlijke benadering en een op maat gerealiseerde work-out. Wij steken al onze tijd in het verbeteren van je conditie, techniek en tempo, zodat jij voldoening haalt uit het dames kickboksen. En dat allemaal tegen eerlijke tarieven waarbij je zelf bepaalt hoe je sportabonnement eruitziet.

Je krijgt les van ervaren trainers, die in het bezit zijn van een CIOS- of ALO-diploma met een brede kennis van het optimaal stimuleren van lichaam en geest. Daarnaast trainen we al jaren professionele (kick)boksers en steken we zoveel tijd in je ontwikkeling als nodig is om ervoor te zorgen dat je alles uit jezelf kan halen met deze mooie sport.

Kennismaken met kickboksen voor vrouwen? Plan dan nu een proefles in om te kijken of deze fantastische sport ook iets voor jou is. Mocht je direct lid willen worden, meld je dan hier aan.

Wij staan open voor al je vragen, neem hiervoor gerust contact op met 06 18 18 71 40 of stuur een mail naar info@secondsout.nl.

Schrijf je nu in of meld je aan voor een proefles!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu