Boksen bij Secondsout

Boksen in Almere

Wil jij leren boksen in Almere of ben je al redelijk gevorderd en wil je graag inspirerende lessen bijwonen van professionele trainers? Dan heten wij je van harte welkom bij Seconds Out. Boksschool Seconds Out Almere heeft zich gespecialiseerd in boksen, kickboksen en Cross Trainingen.

De bokstrainers zijn CIOS- of ALO gediplomeerd en hebben in het verleden ook de nodige (kick)bokswedstrijd ervaring opgedaan op het hoogste niveau. Zij weten precies wat jij nodig hebt om fit te worden, nieuwe technieken te leren en we stimuleren ook zeker jouw persoonlijke groei.

Bij Boks & Kickboksing Gym Seconds Out vinden we het zeer belangrijk dat de lesgever één of meerdere sportdiploma’s heeft behaald om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Wat is Boksen?

Je kunt starten met boksen in Almere om allerlei redenen, het is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Twee tegenstanders proberen punten te scoren door elkaar op de juiste trefvlakken te raken of te winnen op bijvoorbeeld een knock-out (KO). Dat kan door enkele stoten of met een combinatie van verschillende stoten. Hierbij is kracht even belangrijk als pure snelheid, zodat de tegenstander zowel snel als hard geraakt wordt.

Van ons hoef je dus geen ervaren bokser te zijn om mee te kunnen doen bij onze boksschool in Almere. Als je gedreven bent en kracht wilt opbouwen ontvangen we jou graag. Wij doen er alles aan om je tot het uiterste te drijven en alles uit jezelf te halen. En dat is vaak veel meer dan je denkt! Onze lessen zijn proactief, gedreven en bovenal gezellig. Respect, verantwoording en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen we iedereen de beste lessen bieden als boksschool in Almere. Lees meer over sparren voor beginners!

Boksen in Almere voor beginners

Boksen voor gevorderden

Heb je al ervaring in de bokswereld en kom je graag extra krachten kweken en nieuwe technieken leren bij onze boksschool? Seconds Out is de plek voor jou om te boksen in Almere als je getraind wil worden door ervaren boksers met een oog voor respect en verantwoordelijkheid. Je kunt bij ons sparring lessen bijwonen waarbij mondbescherming verplicht is en we een bokskap aanraden. Kom meer te weten over sparren voor gevorderden.

Diverse vrouwen die bij ons komen boksen in Almere hadden de verwachting dat ze op voorhand extreem sterk moesten zijn en dat boksen gevaarlijk is. Het tegendeel is aan hen bewezen en nog steeds sporten veel vrouwen enthousiast bij ons! Het is namelijk niet belangrijk hoeveel ervaring of kracht je hebt, als je maar wilt trainen. Boksen is een fantastische manier om meer techniek te ontwikkelen en je uithoudingsvermogen te trainen. Daarnaast wordt er naast mannenboksen ook veel bokskampioenschappen voor vrouwen gehouden. Bekijk onze boksen voor vrouwen pagina hier!

Boksen in Almere voor vrouwen

Boksen voor de jeugd

Bij Seconds Out zetten we ons graag in voor iedereen die fit wil worden of kennis wil maken met boksen. Daarom geven we ook les aan de jeugd waarbij iedereen zelf zijn eigen tempo kan bepalen. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, want wij zorgen voor een leuke training die iedereen op zijn eigen niveau kan bijwonen. Kom meer te weten over boksen voor jeugd.

Wil jij graag in Almere boksen als beginner, gevorderde of meesporten met de jeugd? Plan dan eens een leuke proefles in om kennis te maken of schrijf je direct in!

Ook in Almere boksen? Schrijf je nu in!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu