Jeugd kickboksen

Kickboksen voor jeugd 8 – 16 jaar

Vanwege de toenemende vraag van ouders en kinderen om te gaan kickboksen, biedt boksschool Seconds Out uit Almere op twee extra dagen nieuwe kickbokslessen voor de jeugd aan.

De jeugdlessen worden elke dag gegeven van 17.30 tot 18.30. Op dinsdag en donderdag geven we bokslessen voor de jeugd, en op maandag, woensdag en vrijdag geven we kickbokslessen voor de jeugd.

Met al onze lessen zorgen we dat kinderen en jeugd op een leuke en sportieve manier kennis kunnen maken met deze gedisciplineerde sporten.

Steeds meer kinderen zijn geïnteresseerd in kickboksen. Wij richten ons vanwege de toenemende vraag dan ook graag op het jeugd kickboksen, zodat kinderen in Almere en omgeving kunnen leren omgaan met zelfverdediging, weerbaarheid en motivatie.

Want dat is waar het kickboksen voor jeugd vooral om draait. Dat zij hun eigen krachten ontdekken tijdens lessen vol positiviteit en dit kunnen meenemen bij hun verdere ontwikkeling in de maatschappij en wellicht de sport zelf.

Kickboksen jeugd

Weerbaarheid en plezier gaan hand in hand

Kickboksen voor de jeugd bij Seconds Out houdt in dat we ieder kind uitdagen op een manier die past bij zijn of haar karakter. Zo werken ze aan hun conditie en aan hun weerbaarheid, maar worden ze ook op mentaal vlak op een leuke manier uitgedaagd.

Tijdens een kickboksen kindertraining leren ze hoe ze de controle moeten houden en moeten beheersen. Ze leren samenwerken, verdedigen en concentreren. Goed voor hun fysieke gesteldheid, maar ook voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Onze kickboksen-jeugdgroep straalt positiviteit uit en stelt persoonlijke doelen. Zeker op het vlak van zelfvertrouwen en motivatie weten onze trainers altijd het beste bij het kind naar boven te halen.

Jeugd kickboksen is erop gericht om ieder kind zich prettig in zijn vel te laten voelen en tegelijkertijd ook enorm uit te dagen. Onze trainers zijn gericht opgeleid en weten precies wat de jeugd nodig heeft om goed uit de verf te komen.

Zelfvertrouwen en motivatie staan centraal

Je kind laten kennismaken met jeugd kickboksen? Plan een proefles!

Wij nodigen je kind van harte uit om eens een proefles bij ons te volgen. Hierbij leggen onze trainers goed uit wat we van de kinderen verwachten, hoe het jeugd kickboksen verloopt en doen we een kennismakingsrondje met de jonge sporters uit de groep.

Leren verdedigen is goed voor kinderen

Veel ouders maken zich zorgen over de invloed die het beoefenen van een full-contact vechtsport als het kickboksen heeft op het gedrag van hun kinderen.

“Door het NOC-NSF is in een onderzoek aangetoond dat kinderen die op een verantwoorde wijze een vecht- of verdedigingsport beoefenen beduidend minder vaak last hebben van zinloos geweld.”

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu