Personal Training

Privé training nodig?

Train je liever alleen, of wil je graag meer persoonlijke begeleiding? Dan komt dat goed uit, want Seconds Out geeft prive training. Seconds Out is bekend van het trainen van topsporter en K1 Wereldkampioen Remy Bonjasky en Glory Ranked #1 Daniel Ghita. Daarnaast is Seconds Out CIOS en CrossTraining gecertificeerd en bezit genoeg kennis om elke sporter of beginnende sporter te helpen.

Personal Training (5 lessen)
€ 250
 • Gratis Intake & Fitnesstest
 • Gratis proefles
 • Lessen van 60 minuten
 • 5 lessen
Personal Training (10 lessen)
€ 500
 • Gratis Intake & Fitnesstest
 • Gratis proefles
 • Lessen van 60 minuten
 • 10 lessen
Small Group Training (max 4 pers)
€ 1.000
 • Gratis Intake & Fittest
 • Gratis proefles
 • 10 lessen van 60 minuten
 • Maximaal 4 personen
 • Slechts € 25,- per les
 • Trainen met 4 personen (die je zelf kiest)
DUO Training (2 pers)
€ 750
 • Gratis intake & Fittest
 • Gratis proefles
 • 10 lessen van 60 minuten
 • Maximaal 2 personen
 • Slechts € 37,50 per les pp
 • Trainen met een vriend(in)

* Ledenkorting: € 25,- voor 30 min Personal Training.

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Wat is personal training?
Hoe werkt personal training?
Hoe ziet een personal training eruit?
Waarom neem je een personal trainer?
Waar is personal training goed voor?
Hoe vaak is personal training nodig per week?
Hoe lang is personal training nodig?
Hoe effectief is personal training?
Heeft personal training zin?
Wanneer kies je wel of geen personal trainer?
Wat kost personal training?
Hoeveel btw op personal training?
Wat is personal training?

Bij personal training ligt alle focus op jou. Je sport in een privésfeer met een persoonlijke coach. Je krijgt begeleiding van een ervaren coach die alle aandacht heeft voor jouw fysieke en mentale ontwikkeling. Het is de ideale manier om persoonlijke gezondheidsdoelen en sportdoelen te behalen met een stok achter de deur.

Hoe werkt personal training?

Bij personal training krijg je één-op-één begeleiding van een ervaren coach. De trainingen worden afgestemd op je doelen en het advies van je coach. Je wordt gepusht om het uiterste uit jezelf te halen en je krijgt duidelijke instructies. Na de training worden je resultaten besproken en maakt je coach de te nemen stappen bekend voor de volgende periode.

Hoe ziet een personal training eruit?

Hoe een personal training eruitziet hangt onder meer af van je doelen. Wil je afvallen, spiermassa kweken, een betere conditie opbouwen of alles tegelijk? Wij stemmen hier een persoonlijk ontwikkelplan op af, zodat jij zo efficiënt mogelijk gaat sporten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur gerust een mail naar info@secondsout.nl.

Waarom neem je een personal trainer?

Het belang van een personal trainer draait allemaal om persoonlijke aandacht. Anders dan wanneer je in een gym gaat sporten, richt de coach zich hier alleen tot jou en je persoonlijke doelen. Je leert veel over je lichaam en wordt fitter dan ooit, omdat je nu een stok achter de deur hebt en iemand je van A tot Z begeleidt.

Waar is personal training goed voor?

Personal training is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset. Je traint je hele lichaam en creëert een gezonde dosis discipline. Je kan tegelijkertijd werken aan je conditie, doet aan krachttraining en werkt aan concrete en realistische doelen die je voor jezelf stelt onder begeleiding van een ervaren coach.

Hoe vaak is personal training nodig per week?

Wij raden aan om ten minste 2 á 3 keer per week een les personal training te volgen. Zo ben je het meest efficiënt bezig om je sportdoelen te behalen. Een gezonde leefstijl is daarnaast natuurlijk wel essentieel en ook daar helpen wij je bij. Stuur je persoonlijke doelen en vragen naar info@secondsout.nl en wij nemen spoedig contact op!

Hoe lang is personal training nodig?

Hoe lang je bezig bent met een traject hangt af van je persoonlijke doelen, maar gemiddeld gezien duurt een personal training traject ten minste 6 tot 8 weken. Wil je je persoonlijke doelen bespreken voor een personal training op maat? Bereik ons dan eenvoudig op 06 18 18 71 40.

Hoe effectief is personal training?

Personal training is nog effectiever dan sporten in een reguliere gym met anderen. Het speciale effect zit namelijk in het persoonlijke. Er wordt een uniek persoonlijk maatplan afgestemd op jouw behoeften en op wat je lichaam nodig heeft. Daarnaast helpt personal training ook bij het ontwikkelen van een positieve mindset.

Heeft personal training zin?

Er zitten ontelbaar veel voordelen aan personal training. Allereerst word je constant gemotiveerd door je coach en dat draagt bij aan een positieve mindset. De drempel om jezelf naar de sportschool te pushen is volledig weg. Je wil dankzij het effect van personal training graag doorzetten, wat ervoor zorgt dat je veel sneller je persoonlijke doelen bereikt.

Wanneer kies je wel of geen personal trainer?

Een personal trainer is echt iets voor jou wanneer je meer wil leren over je lichaam. Zo leer je hoe je verschillende spiergroepen moet trainen, hoe je werkt aan je conditie en voornamelijk hoe je je algehele gezondheid op peil houdt. Je gaat écht sporten op maat terwijl je tegelijkertijd werkt aan een gezonde(re) leefstijl die bij je past.

Wat kost personal training?

Personal training hoeft niet duur te zijn. Per 10 lessen privé personal training betaal je bij ons slechts € 500. Wil je ook trainen op maat met een ervaren coach? Schrijf je direct in of vraag ons om meer informatie.

Hoeveel btw op personal training?

Het btw-tarief voor personal training is momenteel 9%.

Menu