Champions League boksen voor vrouwen

De Champions League Bokslessen gaan weer van start!

Vanwege het succes van de vorige Champions League Bokslessen, hebben we besloten om tijdens deze Champions League ronde de bokslessen weer op de vertrouwde woensdagavond te houden.

De eerste les start 30 september, dus schrijf je snel in!

Tijdens deze Champions League leren we vrouwen in 12 lessen om van een beginnende bokser, een top bokser te maken. In de grootste boksschool van Flevoland zal er worden gewerkt aan techniek, cardio en kracht door leuke en functionele bokslessen. Bij boksen kun je je lekker afreageren en doe je aan zelfverdediging, waardoor je niet alleen fitter wordt, maar ook je zelfvertrouwen groeit. Er wordt niet hard geslagen en tijdens deze lessen wordt er ook niet op elkaars lichaam geslagen.

Eric Warmerdam zal zelf deze lessen gaan geven. Eric is ook wel bekend van het trainen van kampioenen Remy Bonjasky en Daniel Ghita.

Je wordt niet alleen fitter door deze lessen, je wordt ook weerbaarder, sterker en krijgt een beter figuur!

In 12 lessen leren boksen. 

Tijdens de trainingen word er vooral gefocust op het aanleren van de boks technieken. Dit wordt gedaan op een leuke en creatieve manier. Er wordt tijdens deze lessen niet gespard en is er ook geen bepaald niveau vereist. Boksen is een super effectieve manier om gewicht te verliezen, uithoudingsvermogen te verbeteren, weerbaarheid te verbeteren en ook het zelfvertrouwen wordt verbeterd tijdens deze lessen.

Voor maar €120 euro kun je de 12 lessen volgen, waarbij je Gratis Bokshandschoenen en Gratis Boksbandage krijgt, deze mag je natuurlijk houden. Voor vrouwen die al bokshandschoenen hebben, kost de training € 90,-.
De trainingstijden zijn woensdags van 20:30 tot 21:30 uur en starten 30 september.

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Al bokshandschoenen?
JaNee

Uw bericht


Seconds Out
Bakkenzuigerstraat 7
1333HA Almere
info@secondsout.nl
Tel: 06 18 18 71 40

vrouwen-boksen-almere-724x1024