Verbeter jouw conditie en kom trainen bij de leukste gym van Almere Buiten!

Ben je voornemens om meer aan je conditie te gaan doen en ben je om die reden op zoek naar een sportschool in Almere Buiten? Dan kan je nu stoppen met zoeken, want bij Seconds Out ben je aan het juiste adres.

Bij onze sportschool, waar les wordt gegeven door trainers die allemaal in het bezit zijn van een CIOS- of ALO-diploma, is iedereen welkom. Mede door onze ruime openingstijden kan je tegen voordelige tarieven zo vaak en zo lang als je wilt bij ons komen trainen.

Trainingen voor alle niveaus

Wij geven in onze gym in Almere Buiten boks trainingen die voor iedereen geschikt zijn. Zo kan een ieder, of je nu man of vrouw, beginner of gevorderd of groot of klein bent, terecht bij onze boksschool en profiteren van de voordelen die boksen met zich meebrengt. Onze trainingen zijn intensief en uitdagend, maar vooral leuk. Zo hopen we dat je na afloop van de training met een voldaan gevoel de deur uitloopt.

Het is zeer afwisselend. Zo wordt jouw lenigheid en kracht verbeterd door te kickboksen en zorgt cardio ervoor dat je conditie goed op peil blijft. Je wordt snel sterker door de verschillende oefeningen en uiteraard mag even stretchen ook niet ontbreken, zodat we wel op een gecontroleerde manier blijven sporten. Wil je eens kennismaken met de Cross Trainingen die wij geven? Ook dat is mogelijk. Wij helpen je graag met de uitvoering van de oefeningen, het stellen van doelen en het kiezen van het juiste gewicht.

Wil je ook komen sporten bij deze gym in Almere Buiten? Schrijf je dan snel in en we zien je gauw bij een van onze lessen! Je kunt er bovendien voor kiezen om eerst mee te doen met een gratis proefles, zodat je snel weet of het iets is dat bij jou past. Heb je nog vragen voordat je jezelf inschrijft bij de leukste sportschool van Almere Buiten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Snel fitter worden? Kom trainen bij Seconds Out, dé sportschool van Almere Buiten

Schrijf je nu in of meld je aan voor een proefles!

Nieuwsgierig naar onze sportschool? Kom dan eens langs voor een proefles, wij laten je graag zien hoe fijn onze gym is. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu