Januari gratis sporten bij Seconds Out

Wil jij 2020 sportief beginnen?

Om het nieuwe jaar goed te beginnen start Seconds Out met een ludieke actie, namelijk de hele maand januari gratis sporten. Seconds Out is van origine een (kick)boksschool maar biedt hiernaast ook circuittraining aan. De hele maand januari kun je dus kosteloos kennismaken met de sportschool Seconds Out en het gevarieerde aanbod aan lessen. Seconds Out is een zeer toegankelijke sportschool voor jong en oud, man en vrouw, sportief en niet sportief en voor beginners en ervaren sporters.

Boksen en Kickboksen

Van origine is Seconds Out een boksschool, vandaar dat het grootste aanbod lessen bij Seconds Out uit (kick)bokslessen bestaan. Zo zijn er conditietraining, sparren, techniektraining, pads training en zaktrainingen. Alle lessen staan onder leiding van ervaren Boksers en Kickboksers. Voor beginners zijn de conditietrainingen en zak en pads trainingen aan te raden om mee te beginnen. Voor mensen mensen met ervaring, die kun naast dit aanbod ook mee doen tijdens het sparren (mondbescherming verplicht).

Circuit Training

Circuit training, ook wel bootcamp trainingen genoemd. Het mooie van de circuit training bij Seconds Out is dat ieder op zijn eigen gewicht bezig is, hierdoor is het voor iedereen even zwaar. De trainingen variëren elke van elkaar, dit maakt het leuk en uitdagend. De deelnemers aan de circuit training zijn ook zeer gevarieerd, zo zijn er mensen die het al jaren doen maar juist ook mensen die pas net begonnen zijn. Mooi om te zien is dat de naast de trainer, ervaren deelnemers de beginners helpen met het juist uitvoeren van de oefeningen of juist iemand er doorheen slepen.

Vrouwen 
Seconds Out hoort vaak dat de drempel voor vrouwen hoog ligt om zich in te schrijven bij een “boksschool”. Door de toegankelijkheid en gevarieerde leden maakt dat Seconds Out juist de perfecte sportschool is voor vrouwen. Of het nu gaat om (kick)bokslessen of circuittraining, in beide gevallen zijn dames aanwezig. Dit maakt het juist voor nieuwkomers extra toegankelijk.
Wacht dus niet langer, profiteer van deze actie en laat je gegevens achter:
Menu