ons materiaal

Professioneel materiaal

Voor onze boks-, kickboks en Cross Workout trainingen maken we gebruik van hoge kwaliteit trainingsmateriaal. Zie hieronder afbeeldingen van onze bokszaal, zakken, pads, halters, kettlebells en andere faciliteiten die we gebruiken voor onze trainingen:

Kettlebells
Dumbells
TRX-banden
Hammerstrength bij SecondsOut
Halters
Kettlebells

De Kettlebells die we bij onze trainingen gebruiken, variëren van 8kg tot 32kg. Zo is er voor iedereen die meetraint het juiste gewicht.

Dumbells

Ook de dumbells die we onder andere voor loopstoten gebruiken, hebben we voor beginners en gevorderden. Deze gaan van 0,5kg tot 32kg.

TRX-banden

Voor de trainingen maken we ook gebruik van de bekende TRX Banden. Wil je zelf trainen? Dan kun je altijd gebruik maken van onze faciliteiten!

Hammerstrength bij SecondsOut

Bij Seconds Out is er een grote selectie van Hammerstrength apparaten. De Hammerstrength apparaten staan bekend als functionele apparaten waar je op een leuke en effectieve manier, sterker of fitter kan worden.

Halters

We hebben onze eigen halter lijn ontwikkeld, genaamd Muscle Up. Deze halters zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat zowel beginners als ervaren sporters, op de meest veilige en effectieve manier kunnen trainen.

Menu