Kickboksen personal training

Een privéles kickboksen met personal training extreem prijzig? Zeker niet, bij Seconds Out ben je aan het juiste adres voor betaalbare privélessen als professionele bokser óf als beginner. Je traint al 5 keer met een personal kickbokstrainer voor slechts €250.

Train je liever de eerste paar keren alleen, omdat je écht goed wilt worden of zelfs grotere ambities hebt? Wij trainen jou mentaal en fysiek en brengen je motivatie naar een hoger level. Benieuwd wat het inhoudt?

Alles uit jezelf halen met personal training kickboksen

Er zijn verschillende manieren waarop je met kickboksen aan de slag kunt. Een privéles kickboksen legt echt de focus op jou en je techniek, je conditie en wie jij bent als persoon. Kickboksen is niet alleen een fysieke sport, maar ook zeker mentaal.

Met een personal kickboks training focussen we op je persoonlijke doelen en leren we je de gewenste technieken. Als pro ben je ook van harte welkom om met ons te sparren.

Bij Seconds Out kijken we naar de persoon en de ambitie. Wil jij meer uit jezelf halen, maar leg je liever de focus helemaal op jezelf samen met een personal trainer bij kickboksen? Dan zijn privélessen de beste optie.

Bekende namen, waaronder K1 Wereldkampioen Remy Bonjasky en Glory Ranked #1 Daniel Ghita hebben bij ons getraind onder persoonlijke begeleiding. Onze trainers weten wat er nodig is om iedere beginnende kickbokser naar een hoger level te tillen in de kickbokswereld.

Waarom kiezen voor een privéles kickboksen?

Wat kost kickboksen met personal training?

We bieden diverse pakketten aan voor kickboksen met personal training, zodat iedereen op zijn eigen manier voor ieder gewenst budget begeleiding kan krijgen. Zo kost 5 keer een privé training kickboksen slechts €250,- en vragen we voor 10 lessen €500.

Binnen die enkele lessen kun we je al heel veel leren over techniek, krachtgebruik en mindset. Daarnaast bieden we ook een duo-training aan, zodat je met een vriend of vriendin een privéles kickboksen kan bijwonen.

Wil je ervaren hoe het is om de focus volledig op je eigen kracht, inspanning en uithoudingsvermogen te leggen? Meld je dan nu aan voor een proefles privé training kickboksen! Heb je nog vragen? Stel ze gerust door te bellen met 06 18 18 71 40.

Meld je aan voor een gratis proefles kickboksen met personal training!

Schrijf je nu in of meld je aan voor een proefles!

Nieuwsgierig naar onze personal bokstraining? Kom dan eens langs voor een proefles, wij laten je graag zien hoe mooi de bokssport eigenlijk is. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu