Personal bokstraining

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding van iemand die weet hoe hij het beste uit je kan halen? Een personal bokstraining met een professionele en ervaren trainer kan je verder helpen.

Bij Seconds Out zijn we gewend om te trainen met zeer ervaren boksers, maar ook met mensen die nog helemaal geen ervaring hebben en het graag willen leren.

Een personal bokstraining biedt de uitkomst als je de focus volledig op jezelf en je eigen vermogen wilt leggen met een ervaren trainer.

Een full body work-out met persoonlijke begeleiding

Wat je doel op het gebied van trainen ook is, met een personal bokstrainer kun je al veel van deze doelen bereiken. Boksen is namelijk een full body work-out waarbij je het hele lichaam gebruikt. Daarnaast ligt de focus niet alleen op techniek en kracht, maar leer je ook om te gaan met uithoudingsvermogen en mindset.

Onze personal bokstrainers zijn zeer ervaren en hebben gewerkt met bekende boksers, waaronder Remy Bonjasky. De trainers bespreken tijdens een intakegesprek met je wat je persoonlijke doelen zijn en waar je, je op wilt focussen. Wil je bijvoorbeeld afvallen of juist werken aan kracht, uithoudingsvermogen en mindset? Of ben je al professioneel bokser en wil je je nog verder door ontwikkelen? Onze personal bokstrainers stellen zich volledig open voor jouw ontwikkeling.

Zeer ervaren personal bokstrainers

Wat betaal je voor een personal bokstraining?

De prijzen voor personal bokstraining zijn over het algemeen vrij hoog, daarom hanteren wij graag een redelijke prijs voor een bokslespakket met personal trainer van €250,- voor 5 lessen. Wil je meer lessen afnemen? Dan maken we graag een persoonlijk schema op maat dat past bij jouw trainingswensen.

Hierbij heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld in duo’s te trainen met een vriend of vriendin. Voor alle type personal bokstrainingen kan je eerst een proefles volgen om te kijken of het iets voor je is!

Schrijf je nu in of meld je aan voor een proefles!

Nieuwsgierig naar onze personal bokstraining? Kom dan eens langs voor een proefles, wij laten je graag zien hoe mooi de bokssport eigenlijk is. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu