Vrouwen sportschool Almere

Zocht je nog naar een vrouwen sportschool in Almere waar jij jezelf kunt ontwikkelen, samen met andere gedreven ladies? Of zoek je juist een plek waar je prettig voor jezelf kunt sporten?

Dan heten wij je graag welkom bij Seconds Out. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in een groep en op haar eigen tempo fit kan worden in een energieke en positieve omgeving.

Iedereen sport op zijn eigen tempo

Of je nu een gevorderd sporter bent of juist de wereld van sporten wilt gaan ontdekken, onze ladies gym in Almere ondersteunt je waar jij dat wilt. Op specifieke dagen organiseren we speciaal voor dames die fit willen worden een vrouwensportmoment.

Je kunt dan deelnemen aan groepslessen waarin we vaak variëren met diverse oefeningen, maar we geven je ook gewoon de mogelijkheid om lekker voor jezelf aan de slag te gaan.

Bij onze ladies only gym in Almere zorgen we ervoor dat condities naar een hoger level getild worden en dat je je krachtiger gaat voelen dan ooit. Onze trainers zijn gecertificeerd en geven diverse circuit trainingen en cross trainingen waarbij je uithoudingsvermogen op de proef gesteld wordt en je leert om te gaan met diverse trainingstechnieken.

Hierbij maakt het niet uit of je al gevorderd bent of net wil beginnen met trainen. Wij kijken naar wat jij als persoon nodig hebt om beter te worden.

Ook jij kan snel aan je conditie en kracht werken

De vrouwen sportschool in Almere met de leukste kickbokslessen

Lijkt het je interessant om te starten met kickboksen of ben je al een fan van deze mooie sport? Ook dan zit je bij onze vrouwen sportschool in Almere helemaal goed. Wij laten je zien hoe je al snel diverse kickboks technieken goed onder controle kunt krijgen en dat het geen enge, maar juist hele leuke en interactieve sport is.

Benieuwd of onze ladies only gym in Almere kan bijdragen aan jouw wensen om weer fit te worden? Meld je dan aan voor een proefles of schrijf je hier direct in! Wij gaan graag met je aan de slag om nog krachtiger te worden en een betere conditie te ontwikkelen.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor een proefles bij dé vrouwensportschool van Almere!

Schrijf je nu in of meld je aan voor een proefles!

Nieuwsgierig naar onze vrouwen sportschool in Almere? Kom dan eens langs voor een proefles, wij laten je graag zien hoe  het is om bij ons te sporten. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Vraag een proefles aan

Onze proefles is gratis!
De heren en dames kleedkamers zijn weer open!

Menu